Black Bull Racing is Back! Pitkän kilpailutauon jälkeen palasimme vihdoin radalle kisaamaan. OuluZonessa ajettiin Lappicupin yhteydessä Oulun aikuissarjojen osakilpailut sunnuntaina 4.6. Mukana fossiilien lisäksi uusi luokka 125 Master, mihin voi osallistua Rotax, X30 tai KF3 autoilla. Raket 120 ajot on nyt taakse jäänyttä aikaa keskitymme nyt Rotax Maxilla kilpailemiseen juurikin 125 Master luokassa. Ja kyllähän siinä hermo lepää kun ei tartte Raksujen kans painia... 

Alle saatiin yksi ainoa treenipäivä lauantaina. Odotukset ei kovin korkealla ollut menestyksen suhteen ja tarkoitus oli vain pitää hauskaa. Mutta kaikkien yllätykseski vauhti löytyi nopeasti. Päivän ensimmäiseen lähtöön heti kilpailun nopein kierrosaika ja maaliin kakkospaikalla, mutta ulkoilussa irronnut etupuskuri toi 5 sekunnin penaltyn, joten sijoitus oli lopulta kolmas. Toisessa lähdössä sama jatkui ja maalissa oltiin taas kolmantena. Viimeiseen lähtöön homma todella alkoi kulkea ja siitä kirjattiin meille ensimmäinen lähtövoitto aikalailla virheettömällä ajolla. Kyllä maistui hyvälle! Loppusijoitus kilpailussa siis 2.

Päivän toiseen kilpailuun lähdettiin kakkosruudusta edellisen kisan tulosten perusteella. Hyvä vauhti jatkui ja lähtöjen tuloksena sijoitukset toinen, kolmas ja toinen. Loppusijoitus jälleen 2. Hieno paluu takaa sen, että tästä eteenpäin ollaan intopinkeenä taas kartinghommissa mukana.

125 Master luokka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Fyysisesti paljon rankempaa kuin Fossiiliauton ajaminen, mutta kova vauhti takaa nautinnon! Toivottavasti luokka kasvaa ja kisat paranee entisestään.

Kiitos yhteistyökumppanille Fysiopalvelut Miia Jaakkolalle! www.fysiopalvelut.fi

 

-BBR

Vauhdissa mukana